Blog

Wat kost een Ecolife bed?

Een Ecolife bed is handgemaakt in Zweden. Alleen natuurlijke materialen zijn verwerkt in de boxsprings. Dit zorgt onder andere voor een goede ventilatie en een aangename temperatuur. Dit zorgt weer voor een goede nachtrust. Al deze aspecten zorgen ervoor dat een Ecolife bed een weloverwogen prijs heeft.

Over de Ecolife bedden

Ecolife bedden zijn met de beste zorg in elkaar gezet. In de boxsprings vind je alleen maar natuurlijke materialen zoals bamboe, agave, katoen, linnen, Zweeds grenen hout en staal. Al deze materialen zorgen er onder andere voor dat de Ecolife bedden milieuvriendelijk, antibacterieel en hypoallergeen zijn. Ecolife bedden zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en textielsoorten. Er zijn zes verschillende soorten boxsprings.

Drie normale Ecolife boxsprings

De normale uitvoeringen zijn de Eco Comfort, Eco Agave en Eco Luxury. De Eco Comfort geeft de ondersteuning en het comfort dat je nodig hebt. Ook de Eco Agave geeft de juiste ondersteuning en comfort, alleen wordt dit bed voornamelijk gekenmerkt door het agave dat er in verwerkt zit. De Eco Luxury is het meest luxe bed uit de collectie. Dit komt door het innovatieve meerlaagsysteem dat gecombineerd is met exclusieve natuurlijke materialen.

Drie verstelbare Ecolife bedden

Van de Eco Comfort, Eco Agave en Eco Luxury zijn ook verstelbare varianten verkrijgbaar. Die zijn in principe hetzelfde, alleen dan hebben ze als extra functie dat ze met een afstandbediening verstelbaar zijn. Zo kun je op een comfortabele manier nog even lezen of tv kijken voordat je gaat slapen. Ook zou je het voeteneind omhoog kunnen doen.

Ecolife bedden prijs

Alle Ecolife boxsprings hebben een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Maar uiteraard hangt de Ecolife prijs af van de wensen die je hebt. Zo is de prijs van een groter Ecolife bed logischerwijze meer dan een kleiner bed. Ook kunnen textielsoorten en opties de Ecolife prijs beïnvloeden. Daarom staat er op de Ecolife Heemstede website een vanaf-prijs. Hieronder zie je de vanaf-prijzen voor de Ecolife boxsprings voor een formaat van 160×200 cm.

Wil je meer weten over de Ecolife bedden, de Ecolife prijs of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.