Eco Luxury

De Eco Luxury is het meest luxe bed uit onze collectie. Dit bed is de definitie van luxe én comfort. De Eco Luxury is ontwikkeld om je de perfecte ondersteuning te bieden, de hele nacht lang.

Breedtes

80
90
105
120
140
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
160x200 vanaf
€ 7.540,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Eco Luxury

Over Eco Luxury

De hele nacht genieten van ondersteuning

De Eco Luxury is er voor iedereen die houdt van slapen. Het bed is gemaakt door vakmensen die veel waarde hechten aan kwaliteit. Daarom hebben ze een innovatief meerlaagsysteem gecombineerd met exclusieve natuurlijke materialen.

De Eco Luxury past zich naadloos aan jouw lichaam aan. Het bed is ontwikkeld om de hele nacht een perfecte ondersteuning te bieden. Dit resulteert in een heerlijke, misschien zelfs iets te lange nachtrust.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Kleuren

75 natuurlijke kleuren voor een fijne nachtrust

De Adjustable Eco Luxury is er in maar liefst 75 kleuren. Als voorbeeld zijn er 15 prachtige natuurlijke tinten afgebeeld. De zachte kleuren zorgen voor een fijne en rustgevende nachtrust. Kies de kleur die bij jou en je slaapkamer past. Naast deze 15 voorbeeldkleuren hebben wij een mooie stoffen collectie waaruit je kan kiezen – en dat zonder meerprijs. Je kunt kiezen uit 3 stofsoorten. Zijn de stoffen niet naar jouw smaak? Dan kun je zelf jouw Ecolife bed laten stofferen met jouw eigen meubelstof.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak