Dekbedden & hoofdkussens

Kies voor duurzaam slaapcomfort van VegaSleep

  • Milieuvriendelijk zonder schadelijke stoffen
  • Geen allergische reactie
  • Huisstofmijt is verleden tijd
Hoofdkussens

Vernieuwing en innovatie met tencel, maïs & kapok

Het maken van VegaSleep producten van goede kwaliteit is waar wij voor staan. Maar we willen ook dat onze kussens gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Daarom hebben we vanaf het begin alleen maar plantaardige en natuurlijke componenten gebruikt, zoals 100% natuurlijke maïsbolletjes en 100% natuurlijke Vita Talalay latex. De hoes is gemaakt van 60% Tencel, 25% maïs en 15% kapok. De tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Door onze ervaring in de slaapbranche weten we precies wat er speelt in de markt. Dit vertalen we naar nieuwe en innovatie bedden en matrassen, uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Dekbedden

Zorgeloos slapen onder een klimaatvriendelijk en soepel dekbed

De dekbedden van VegaSleep zijn een bewuste keuze om goed en zorgeloos te kunnen slapen. De materialen in de producten zijn plantaardig, circulair, CO2-neutraal en zeer klimaatvriendelijk.

Net zoals de hoofdkussens zijn de dekbedden ook gemaakt van Tencel, maïs en kapok. De natuurlijke Tencelvezel heeft een zeer goede vochtafgifte, dat zorgt voor een droog slaapklimaat. De Tencelvezel wordt verrijkt met kapok. Dit geeft een hoge isolatiewaarde. De maïsvezel is de verbinder tussen de vezels kapok en Tencel. Deze mix zorgt voor een goede isolatie, een goede vochtregulatie en een soepel en licht dekbed.