Eco Agave

De Eco Agave is een prachtig continentaal bed dat gebruik maakt van sisal uit de agave plant. Tegelijkertijd heeft het de ondersteuning en stijl van ons Eco Original bed.

Breedtes

80
90
105
120
140
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
160x200 vanaf
€ 6.033,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Eco Agave

Over de Eco Agave

Slapen alsof je op een wolk ligt

Onze Eco Agave is ontworpen om jou een gevoel van maximaal comfort te geven. Daarom zitten er hogere pocketveren en meer natuurlijke materialen in het bed. Deze combinatie zorgt ervoor dat het bed ongelofelijk zacht en comfortabel aanvoelt. 

In deze boxspring heb je het gevoel alsof je op een wolk slaapt. Het bed zorgt ervoor dat je vroeg naar bed wilt en elke dag lang en weelderig wilt uitslapen.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Kleuren

Natuurlijke tinten voor een natuurlijke nachtrust

De Eco Agave is verkrijgbaar in veel verschillende natuurlijke tinten. Kies de kleur die bij jou en de slaapkamer past. Geniet van een heerlijk begin én een ontspannen einde van de dag. Hiernaast krijg je alvast een indruk van 15 kleuren die wij aanbieden.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak