Adjustable Eco Comfort

De verstelbare variant heeft alles wat de Eco Comfort ook heeft, maar dan nog een beetje meer. Perfect voor mensen die houden van lezen of tv kijken voor het slapen gaan.

Breedtes

80
90
105
120
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
Elektrisch verstelbaar
160x200 vanaf
€ 5.479,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Adjustable
Eco Comfort

Over de Adjustable Eco Comfort

Verstelbaar, maar net zo comfortabel

De Eco Comfort boxspring van Ecolife beviel zo goed, dat we besloten om een verstelbare versie van te maken. Dit is de Adjustable Eco Comfort geworden. Net zoals de Eco Comfort biedt dit bed een geweldige ondersteuning en nachtrust. 

Houd je ervan om voor het slapen gaan nog even een goed boek te lezen of om nog een aflevering van je favoriete serie te kijken? Door de elektrische optie zet je het bed zo rechtop.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Kleuren

Natuurlijke tinten die voor een heerlijke nachtrust zorgen

De Adjustable Eco Comfort is verkrijgbaar in meerdere stoffen en wel 50 natuurlijke kleuren. De zachte tinten zorgen voor een fijne en rustgevende nachtrust. Kies de kleur die bij jou en de slaapkamer past. Hiernaast krijg je alvast een indruk van een aantal kleuren.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak