Eco Comfort

De Eco Comfort is een 3-laags bed in Zweedse continentale stijl, gebouwd om de ondersteuning en het comfort te geven dat je nodig hebt.

Breedtes

80
90
105
120
140
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
160x200 vanaf
€ 4.823,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Eco comfort

Over Eco Comfort

Geeft de comfort die je nodig hebt

Eco Comfort is een 3-laags bed in Zweedse continentale stijl. Het is gebouwd om de ondersteuning en comfort te bieden die je nodig hebt. We hebben dit bed ontworpen met behulp van de beste materialen die de natuur te bieden heeft.

Met de Eco Comfort kun je jarenlang genieten van een goede nachtrust. De Eco Comfort is ideaal voor wie een wat steviger bed verkiest, maar niet wil inleveren op stijl.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Meer over de materialen
Kleuren

Natuurlijke tinten voor een ontspannen nachtrust

De Eco Comfort is verkrijgbaar in meerdere stoffen en wel 50 kleuren. Veel kleuren bestaan uit natuurlijke tinten. Kies de kleur die bij jou en de slaapkamer past, en geniet van een ultiem ontspannen nachtrust. Hier alvast een indruk van 15 kleuren.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak