Adjustable Eco Luxury

De Adjustable Eco Luxury is een uitstekende keuze als je stijl, comfort en flexibiliteit wil combineren. Het bed brengt je naar een andere dimensie.

Breedtes

80
90
105
120
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
Elektrisch verstelbaar
160x200 vanaf
€ 9.101,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Adjustable
Eco Luxury

Over de Adjustable Eco Luxury

Afgewerkt tot in de kleinste details

De Adjustable Eco Luxury is tot in de kleinste details afgewerkt. Ze hebben een innovatief meerlaagsysteem gecombineerd met exclusieve natuurlijke materialen. Het bed heeft ook drie ophangsystemen met versterkte veren langs alle randen.

Dit bed is een uitstekende keuze als je houdt van zowel stijl als comfort. De vier lagen zakelastiek in het bed geven een fantastische diepte. Hierdoor ga je een heerlijke nachtrust tegemoet.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Meer over de materialen
Kleuren

15 natuurlijke tinten voor een natuurlijke nachtrust

De Adjustable Eco Luxury is er in maar liefst 75 kleuren. Als voorbeeld zijn er 15 prachtige natuurlijke tinten afgebeeld. De zachte tinten zorgen voor een fijne en rustgevende nachtrust. Kies de tint die bij jou en je slaapkamer past. Naast deze 15 voorbeeldkleuren hebben wij een mooie stoffen collectie waaruit je kan kiezen – en dat zonder meerprijs. Je kunt kiezen uit 3 stofsoorten. Zijn de stoffen niet naar jouw smaak? Dan kun je zelf jouw Ecolife bed laten stofferen met jouw eigen meubelstof.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak