Onze winkel

Kom voor duurzaam slaapadvies naar Ecolife Store Heemstede

  • Kom zelf de bedden uittesten
  • Altijd persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Op 15 minuten afstand van Haarlem
Ontdek Ecolife

Uitgerust wakker worden op 100% natuurlijke bedden

Ecolife staat voor natuurlijke materialen, duurzame oplossingen en een optimale nachtrust. Synthetische materialen vind je absoluut niet terug in de boxsprings van Ecolife. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit heeft als voordeel dat de bedden een optimale vocht- en warmteregulatie hebben. Ook zijn de Ecolife boxsprings zeer duurzaam. En de prijs? De bedden kosten niet veel meer dan andere merken met synthetische materialen. Onze meest luxe boxspring kost minder dan het instapmodel van een ander Zweeds bekend merk. Dus je kunt onbezorgd en uitgerust wakker worden op de duurzame boxsprings van Ecolife.

Hoef of wil je niet een compleet nieuwe boxspring? Je kunt bij ons ook terecht voor een los matras of een topper van natuurlijke materialen.

Persoonlijk slaapadvies van Nico

Kom de Ecolife boxsprings proberen in de winkel

Kom je op bezoek bij de Ecolife Store in Heemstede? Dan is de kans groot dat je in contact komt met Nico. Nico is de eigenaar van onze winkel en voorziet jou met alle plezier van duurzaam, persoonlijk en betrouwbaar slaapadvies. Zo weet je precies welke boxspring het beste bij jou past. Ook geeft Nico graag uitleg over de bedden en de materialen die in de bedden zitten. En natuurlijk mag je de bedden uitproberen om te kijken welke het beste ligt. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!