Adjustable Eco Agave

De verstelbare variant heeft alles wat de Eco Agave ook heeft, maar dan nog een beetje meer. De Adjustable is perfect als je houdt van lezen of tv kijken voor het slapen gaan.

Breedtes

80
90
105
120
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
Elektrisch verstelbaar
160x200 vanaf
€ 7.003,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Adjustable
Eco Agave

Over de Adjustable Eco Agave

Ondersteuning gedurende de hele nacht

De Adjustable Eco Agave combineert de stijl en luxe van ons continentale bed met de flexibiliteit die nodig is om je de hele nacht te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat je rug of benen opgetild kunnen worden, zodat eventuele druk en pijn verlicht worden. 

Met de Adjustable Eco Agave hebben we een bed gecreëerd dat zorgt voor een perfecte nachtrust, zonder pijn én zonder in te leveren op comfort.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Kleuren

Veel tinten voor een natuurlijke nachtrust

De Adjustable Eco Agave is verkrijgbaar in veel prachtige en natuurlijke tinten. De zachte tinten zorgen voor een fijne en rustgevende nachtrust. Kies de tint die bij jou en je slaapkamer past. Doe alvast wat inspiratie op met de kleuren hiernaast.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak