VegaSleep

VegaSleep draagt bij aan een duurzame wereld

Ecolife verkoopt dekbedden en hoofdkussens van VegaSleep. De collectie van VegaSleep staat bekend om de 100% plantaardige componenten die in alle producten zijn verwerkt. Voorbeelden van plantaardige componenten zijn Tencel, kapok en maïs. Het voordeel van deze grondstoffen is dat ze herwinbaar zijn. VegaSleep maakt dus gebruik van natuurlijke producten die geen schade toebrengen aan het milieu en de leefomgeving.

VegaSleep: circulair en CO2 neutraal

Slapen op beddengoed van VegaSleep voelt puur, ontspannen en weldadig. Je krijgt het gevoel alsof je in de natuur slaapt. Met VegaSleep ben je zeker van een gezonde nachtrust door de robuuste textuur en de natuurlijke veerkracht. Het bijzondere van VegaSleep is dat het uiteindelijk kan worden teruggegeven aan de aarde. En dat zonder ecologische voetafdruk, want het groene afval wordt vanzelf tot compost verwerkt in de natuur. Zo kunnen weer nieuwe gewassen worden geteeld. Er is dus geen energieverslindende productie voor nodig. Dit maakt VegaSleep circulair en CO2 neutraal.

VegaSleep behoudt de cyclus van de natuur

VegaSleep maakt gebruik van de natuurlijke opbrengst van vruchtbare gewassen. Deze keren seizoen na seizoen terug. Er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke grondstoffen. Ook zijn er geen fossiele grondstoffen nodig die de aarde uitputten. De oogst wordt verzameld zonder de leefomgeving van de natuur te verstoren. Want juist de cyclus van de natuur is enorm belangrijk om te behouden. Zo draagt VegaSleep bij aan een nieuwe duurzame wereld.