Blog

De Eco Traditional maakt natuurlijk slapen voor iedereen toegankelijk

Eco Traditional

Een comfortabele en luxe boxspring kan behoorlijk aan de prijs zijn. Daar heeft Ecolife wat op gevonden. De nieuwe Eco Traditional maakt natuurlijk slapen voor nog meer mensen toegankelijk. Dit komt door de aantrekkelijke prijs: deze boxspring heb je al voor € 3.975,-. Lees meer over dit moderne bed.

Nieuwste Eco Traditional in een modern jasje

De Eco Traditional is de modernere versie van de hogere boxsprings van Ecolife. Het verschil met de andere Ecolife bedden is dat de Eco Traditional een lager bedbodem heeft. Dit betekent echter niet dat het bed minder comfortabel is. De boxspring is voorzien van 8 cm pocketvering. Dit wordt gecombineerd met een zeer comfortabel matras met een 13 cm pocketvering, inclusief verstevigde hoekveren. Met dit bed kun je dus jarenlang genieten van een goede nachtrust.

De Eco Traditional heeft een Zweedse continentale stijl en een minimalistische uitstraling. Dit zorgt voor een rustgevend gevoel. Ook zorgt de 3-laags combinatie van boxspring, matras en luxe topper voor een optimaal comfort. Het bed is handgemaakt in Zweden van massief grenen hout en bestaat uit de volgende 100% natuurlijke materialen: vlas, linnen, bamboe en katoen.

Kleuren en accessoires

De Eco Traditional is verkrijgbaar in vier stoffen en kleuren: Kiss Graphite, Ice Blue, Kiss Stone en Kiss Natural. De natuurlijke tinten van dit bed zorgen voor een ontspannen nachtrust. De standaard bedpoten bij dit bed zijn de oak legs (16 cm). Ook zijn de poten met een hoogte van 5 cm, 12 cm en 19 cm verkrijgbaar.

Wil je dit bed helemaal afmaken? Kijk dan ook eens bij onze nachtkastjes en bedbanken. Deze accessoires kunnen jouw slaapkamer helemaal afmaken.

Over Ecolife bedden

Ecolife is een klein Zweeds familiebedrijf. De boxsprings worden handgemaakt in Valskog. We maken gebruik van verschillende materialen die ook echt uit de natuur afkomstig zijn, zoals vlas, linnen, katoen, agave, bamboe en Zweeds grenen hout. Door deze 100% natuurlijke materialen kunnen we zelfs zeggen dat we een compleet vegan merk zijn. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat onze bedden goed ventileren, statische elektriciteit voorkomen, een aangename temperatuur hebben en stofmijt vermijden. Nog een voordeel is dat onze Ecolife bedden zeer duurzaam zijn. Dit uit zich in het feit dat Ecolife is gecertificeerd voor het EU Ecolabel, het Oeko-Tex label en het GOTS label.

Eco Traditional kopen bij Ecolife

Ben jij geïnteresseerd in de prachtige Eco Traditional boxspring? Kom dan op bezoek bij de Ecolife Store in Heemstede. Eigenaar Nico heet je graag welkom en voorziet je met alle plezier van uitleg en advies over de bedden. Je kan zelfs de bedden even uitproberen om te kijken welke het beste ligt. Dus maak een afspraak in onze showroom. De koffie staat klaar!