Blog

Nu: Limited Edition Agave beschikbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Ecolife Limited Edition Agave bed

Stel je eens voor.. uitgerust wakker worden in een handgemaakt bed van organisch katoen, biologische bamboe, linnen, vlas, agave en dennenhout. Een boxspring van echte Zweedse ambacht en design, gemaakt met respect voor onze planeet en voor een prijs die je niet verwacht! De Limited Edition Agave compleet met speciaal hoofdbord in de maat 180×200 cm is er voor maar € 5.422,-. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Limited Edition Agave

De Limited Edition Agave is uitgevoerd in een speciale stof om de boxspring extra uitstraling te geven. Tevens is het bed voorzien van massief eiken poten en een hoofdbord wat aan twee kanten toepasbaar is (één kant vlak en de andere kant een luxe uitstraling voorzien van buttons). Dit geeft het bed een eigentijdse uitstraling wat in ieder interieur goed tot zijn recht komt, maar met bovenal een zeer goed slaapcomfort. Je zal dan ook jarenlang profiteren van een goede nachtrust!

Limited Edition Agave met compleet bedtextiel

De Limited Edition Agave is eventueel ook geheel compleet met dekbed, kussens, matrasbeschermer, hoeslaken en dekbedovertrek te verkrijgen. Het bedtextiel is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De Limited Edition Agave met het complete natuurlijke linnenpakket is er in de maat 180×200 voor € 6.750,-. Deze aanbieding is ook beschikbaar als elektrische variant met twee motoren, nachtverlichting en radiografische afstandsbediening, met of zonder textiel pakket. Voor de elektrische variant betaal je wel een meerprijs.

Er is voor iedereen wel een Limited Edition Agave die aansluit op jouw slaapwensen!

Alle Ecolife bedden

Benieuwd welke bedden we nog meer hebben? Je kunt kiezen uit 6 verschillende modellen in 15 verschillende kleuren. Het begint bij Eco Comfort, daarna Eco Agave en als laatste de Eco Luxury. Deze drie Ecolife boxsprings zijn er ook in verstelbare uitvoeringen. De boxsprings hebben een lengte van 200 en 210 cm en een breedte van 80 t/m 210 cm.

Alle bedden hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van 100% natuurlijke materialen en ze zijn voorzien van een heerlijk slaapcomfort. Dus kom gerust naar de Ecolife winkel in Heemstede om bedden uit te proberen.

Over Ecolife

Ecolife is een moderne beddenfabrikant die werkt volgens de oude Zweedse ambachtelijke traditie. Onze Zweedse bedden zijn handgemaakt in Valskog, een plaatsje in Zweden. De beste vakmensen werken hard om de Ecolife bedden te maken, en dat allemaal met de hand.

Natuurlijke en vegan materialen staan centraal in de Ecolife bedden. Steeds meer mensen leven bewuster, eten weinig tot geen vlees en hechten meer waarde aan vegan producten. Dat is beter voor het milieu en voor de mens zelf. Daar willen wij op inspelen. Om deze reden maken wij alleen gebruik van materialen als biologische agave, natuurlijke bamboe, Zweeds grenen hout en vlas.

Boxspring uitproberen?

Wil je de Limited Edition Agave, of een andere boxspring van Ecolife, bestellen of eerst even uitproberen? Kom dan naar onze Ecolife winkel in Heemstede! Maak een afspraak via onze website.