Eco Passion

De Eco Passion is een bed met het hoogste comfort door een dubbellaags pocketveer systeem en twee mini pocketveer lagen in het topdekmatras.

Breedtes

80
90
105
120
140
160
180
210

Lengtes

200
210
220

Hoogte poten

3
5
9
12
19
160x200 vanaf
€ 14.244,-

exclusief hoofdbord

Kom proefliggen in onze showroom

We zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Liever een afspraak plannen voor een persoonlijk advies?

Maak een afspraak

Eco Passion

Over de Eco Passion

Meerdere pocketveren voor ultiem comfort

Het was een uitdaging voor onze beddenmakers om een bed te ontwikkelen met het allerhoogste ligcomfort. Na veel testen en ontwikkelen zijn we erin geslaagd de Passion te ontwikkelen. Bedden maken is onze passie. Vandaar ook de naam ‘Passion’. Voor degene die extra hoge eisen stellen aan comfort en luxe, is dit het ultieme bed.

De Eco Passion is voorzien van een dubbellaags pocketveer systeem in de boxspring. Het topdekmatras is ook voorzien van twee mini pocketveer lagen. Het gebruik van meerdere lagen pocketveren, en onze exclusieve natuurlijke materialen, zorgt voor het ultieme comfort. Zo ontstaat er een bed dat zich naadloos aanpast aan de contouren van jouw lichaam. De Eco Passion is afgewerkt met een side-stitching om hoog comfort en design te combineren.

100% natuurlijke materialen

Duurzame materialen met een ademend karakter

Elke boxspring van Ecolife is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een combinatie van bamboe, 100% biologisch katoen en agave vezels is in dit bed verwerkt. Jij én je lichaam zijn dus zeker van een heerlijke en gezonde nachtrust.

Kleuren

Natuurlijke tinten om in weg te dromen

De Eco Passion is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten. Als voorbeeld zie je hiernaast 12 kleuren. Naast deze voorbeeldkleuren hebben wij een mooie stoffen collectie waaruit je kan kiezen. Kies de kleur en stof die bij jou en de slaapkamer past. Met de Eco Passion in jouw favoriete natuurlijke kleur geniet je van een rustplek om in weg te dromen.

Kwaliteit en garantie

Levenslange garantie op al onze bedden op frame-veerbreuk

Al onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en ons materiaal is van uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we een levenslange garantie geven op frame-veerbreuk. Daarnaast is er een Europese consumentengarantie van drie jaar.

Kom proefliggen in onze showroom en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak